Bine ati venit, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareRSS

 

1.00 €

Sufe textile, sufe de ridicare, franghii circulare, chingi circulare echingi.ro

  • Telefon: 0728305610
  • Judet: Cluj
  • Oras / Localitate: cluj napoca
  • Listat: 12 februarie 2015 10:02
  • Expira: Acesta anunt a expirat
Sufe textile, sufe de ridicare, franghii circulare, chingi circulare echingi.ro - Imagine1Sufe textile, sufe de ridicare, franghii circulare, chingi circulare echingi.ro - Imagine2Sufe textile, sufe de ridicare, franghii circulare, chingi circulare echingi.ro - Imagine3Sufe textile, sufe de ridicare, franghii circulare, chingi circulare echingi.ro - Imagine4

Descriere

Total Race Romania comercializeaza : chingi textile de ridicare cu urechi , chingi textile circulare , chingi circulare negre pentru scene , chingi de ridicare pentru butoaie , chingi/ sufe textile de ridicare de diverse tonaje si lungimi, uzual in stoc Bucuresti.
OFERTA SPECIALA BUY-BACK!!! Pentru orice chinga de ridicare pe care nu o mai folositi indiferent de producator, capacitate de ridicare, lungime si o predati la sediul nostru din Bucuresti primiti garantat 20 % discount din pretul de lista pentru o noua chinga de ridicare achizitionata.
Total Race Bucuresti este primul centru de reciclare pentru chingi de ridicare acreditat pentru Romania si Europa de Est de catre UTX Group.
Pentru mai multe detalii accesati : www.echingi.ro

ID-ul de referinta al anuntului: 9953720b5992681

Report problem

Processing your request, Please wait....

Completati formularul de maii jos pentru a pune o intrbare vanzatorului.