Bine ati venit, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareRSS

Accesibilitate

Intelegem importanta de a realiza un site web cu o accesibilitate cat mai mare, care sa nu fie conditionata de o anumita pregatire tehnica sau de anumite mijloace tehnice de accesare a paginilor web prin intermediul internetului.

Obiectivul nostru este sa realizam un produs cat mai accesibil atat pentru utilizatorii obijnuiti cat si pentru persoanele cu handicap; acest ultim aspect implica o scriere a codului sursa astfel incat accesul la informatia de pe site sa se faca intr-un mod nediscriminatoriu si egal.

Acesta este motivul pentru care site-ul nostru a fost realizat pe platforma WordPress, un produs opens source, care respecta standarde inalte de performanta si calitate.

Cum folositi site-ul web ?

Am gandit acest proiect sa fie cat mai simplu de gasit informatia ce va intereseaza. Totodata tinem cont de aspecte tehnice precum dimensiunea fonturilor, denumiri si atribute adaugate imaginilor, organizarea informatiei text, astfel incat toate acestea impreuna sa va ofere o experienta placuta cat timp parcurgeti informatia prezentata pe site.

De unde sa incepeti ?

In functie de scopul prezentei dvs. pe site-ul nostru accesul la informatie se face din mai multe zone ale site-ului astfel:

1. Daca doriti sa adaugati un anunt gratuit, trebuie sa va inregistrati in sistem, sa validati adresa de email, dupa care va autentificati si publicati anuntul conform indrumarilor din formular;

2. Daca doriti sa obtineti informati despre cataloage sau oferte speciale ale magazinelor de retail, accesati brandul sau categoria ce va intereseaza din meniul principal, dupa care selectati pagina de detaliu de care sunteti interesat.

Astfel daca doriti sa consultati un catalog online, accesati brandul respectiv din meniul principal si va fi afisata informatia cu toate cataloagele respectivului brand in zona superioara iar in zona inferioara a paginii si in boxurile din dreapta vor fi informatii complementare.

Accesarea unui catalog se face prin apasarea pe sagetile din stanga/dreapta sau apasati ultimul buton din dreapta pentru marire pe tot ecranul.

Daca doriti sa comandati produse sau sa va inregistrati in sistemele comerciale ale firmelor de cosmetice prezentate pe acest site, va trebui sa accesati paginile dedicate acestora si sa completati formularele specifice; aceste sectiuni ale site-ului, denumite si „landing page” au o pozitionare dinamica si nu putem sa prezentam o pozitie fixa a acestora, dar le veti gasi cu usurinta daca accesati brandul respectiv din meniul principal.

O alta alternativa pentru a gasi informatia cu usurinta, este sa folositi functia de cautare aplasata in partea superioara a site-ului.

Pentru orice alte informati legate de modul e prezentare si accesare a informatiilor publicate pe site va rugam sa ne contactati accesand formularul de contact.