Bine ati venit, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareRSS

 

1.00 €

Chingi textile, Dispozitive si echipamente de ridicare din sufe echingi.ro

  • Telefon: 0728305610
  • Judet: Harghita
  • Oras / Localitate: harghita
  • Listat: 12 februarie 2015 09:20
  • Expira: Acesta anunt a expirat
Chingi textile, Dispozitive si echipamente de ridicare  din sufe echingi.ro - Imagine1Chingi textile, Dispozitive si echipamente de ridicare  din sufe echingi.ro - Imagine2Chingi textile, Dispozitive si echipamente de ridicare  din sufe echingi.ro - Imagine3Chingi textile, Dispozitive si echipamente de ridicare  din sufe echingi.ro - Imagine4

Descriere

Total Race Romania comercializeaza : chingi textile de ridicare cu urechi , chingi textile circulare , chingi circulare negre pentru scene , chingi de ridicare pentru butoaie , chingi/ sufe textile de ridicare de diverse tonaje si lungimi, uzual in stoc Bucuresti.
OFERTA SPECIALA BUY-BACK!!! Pentru orice chinga de ridicare pe care nu o mai folositi indiferent de producator, capacitate de ridicare, lungime si o predati la sediul nostru din Bucuresti primiti garantat 20 % discount din pretul de lista pentru o noua chinga de ridicare achizitionata.
Total Race Bucuresti este primul centru de reciclare pentru chingi de ridicare acreditat pentru Romania si Europa de Est de catre UTX Group.
Pentru mai multe detalii accesati : www.echingi.ro

ID-ul de referinta al anuntului: 746532974f4dc0e4

Report problem

Processing your request, Please wait....

Completati formularul de maii jos pentru a pune o intrbare vanzatorului.